Close

Η Dolphins Greece στέκεται σημαντική αρωγός στην προσπάθεια της Αργούς για πρωταθλητισμό σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία, όπως είναι η φετινή Α2 εθνική κατηγορία γυναικών στο βόλεϊ. Η εταιρεία προσφέρει χρηματική χορηγία, μετακίνηση με τα λεωφορεία του στόλου της σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι και αθλητικό υλικό. Είναι επίσης χορηγός στο μπροστινό μέρος της εμφάνισης της ομάδας.

Η φανέλα της Αργούς με τη χορηγία της εταιρείας

Ο Όμιλος Dolphins είναι μια οικογενειακή ελληνική εταιρεία με έδρα τη Σκιάθο, η οποία ασχολείται με τον τουρισμό από το 1990, ενώ αρχικά ήταν Πράκτορας Εισερχόμενου Τουρισμού.

Η Dolphin of Skiathos SA γεννήθηκε μέσα στη δεκαετία του 1990 από τον Αλέξανδρο Ευσταθίου και ήταν μόνο το πρώτο βήμα ανάμεσα σε πολλές εμπορικές ενέργειες και επιτυχίες.

Μία νέα πρόκληση οδήγησε στη δημιουργία του καινούργιου γραφείου στη Χαλκιδική, στο 9ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, με το Brand of Hellenic Island Services Halkidiki Ltd.

Η Dolphins διατηρεί υποκαταστήματα σε τέσσερις προορισμούς (Σποράδες – Θεσσαλονίκη – Χαλκιδική – Πιερία) και αρκετούς συνεργάτες ή/και εξωτερικούς συνεργάτες.

Ο συγκεκριμένος όμιλος έχει την αντίληψη ότι μια εταιρεία είναι μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζονται την ίδια αποστολή, τα ίδια οράματα και αξίες. Έτσι, εργάζονται για να διασφαλίσουν τη συνέχεια της μεγάλης εταιρείας τους και την ικανότητά της να προσελκύει τους καλύτερους ανθρώπους.

Η εταιρεία είναι σχεδόν χωρισμένη σε τρεις εμπορικούς τομείς, στο Τμήμα κρατήσεων ξενοδοχείων, στο Τμήμα Μεταφορών & Εκδρομών, Έρευνας και Ανάπτυξης για νέα έργα και το back office διοίκησης με τμήμα HR, IT & λογαριασμών.

Έχοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, η Dolphins προχωρά εστιάζοντας στο μέλλον και στηρίζει άμεσα την ομάδα της Αργούς.

Το λεωφορείο της Dolphins χιονισμένο στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, όπου συνόδευσε την ομάδα της Αργούς.